شرکت گلفام

روغن زیتون چربی به دست‌آمده از میوه درخت زیتون از گونه Olea Europaea است که محصول درخت‌های سنتی منطقه مدیترانه است. این روغن با فشردن زیتون‌های آن منطقه به دست می‌آید. روغن زیتون برای پخت‌و‌پز و یا سرخ کردن و سس سالاد استفاده‌می‌شود. همچنین در لوازم آرایشی، داروسازی و تولید صابون به‌کار‌می‌رود یا حتی به‌عنوان سوخت در لامپ‌های سنتی روغنی.

 در افرادی که به طور منظم روغن زیتون مصرف‌می‌کنند احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی از جمله فشار خون بالا، سکته و چربی خون (کلسترول و تری‌گلیسیرید خون بالا) بسیار پایین است. مصرف منظم روغن زیتون باعث کاهش التهاب، اختلال عملکرد اندوتلیال (مشکلات داخلی رگ‌های خونی)، ترومبوز و سوخت‌و‌ساز کربوهیدرات می‌شود.

اسپانیا بزرگترین تولید‌کننده روغن زیتون در دنیاست و بعد از آن ایتالیا و یونان تولیدکنندگان اصلی هستند. اما استفاده از این نوع روغن در یونان از دیگر مناطق دنیا بسیار بیشتر از مصرف این ماده غذایی در آمریکا و اروپای شمالی است. با این وجود، به علت خواص روغن زیتون برای سلامتی مصرف آن در دنیا به صورت پیوسته در حال افزایش است.

روغن زیتون منبع اصلی چربی در رژیم غذایی است، که با کاهش میزان مرگ‌و‌میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی در ارتباط است.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.