داستان شرکت گلفام ارومیه، همانند باغی بارور، در دل تاریخ غنی این سرزمین بنا شد که این باغ اصیل ، بیانگر رشد و پویایی یک کسبوکار کوچک است که در سال ۱۳۲۹ خورشیدی، با بنا نهادن تولید محصولات بر پایههای محلی آغاز به کار کرد. هدف از تأسیس این کارگاه، ارائهی محصولاتی از جنس اصالت، کیفیت، اشتغالزایی،تاثیر اجتماعی و اقتصادی در استان است.
با محوریت ارزشهای دیرپا و با الهام از فرهنگ غنی آذربایجان و همچنین با بهرهگیری از مواد اولیهای که به دست کشاورزان زحمتکش این خطه،پرورده شده بود، برآن شدیم تا پایههای اولیهی تولید رب گوجه فرنگی، سرکه، کنسانترهی میوه، شوریجات و ترشیجات خود را محکم نماییم.
در طی این سالها، شرکت گلفام ارومیه با اهتمام به کیفیت و تازگی محصولاتش، در دل مشتریان جای گرفت. هر بسته حاوی محصولات این شرکت، نه تنها مواد غذایی بلکه بخشی از میراث و طعم خانواده به حساب میآمد.
با گذشت زمان و ورود به عصر جدید، سعی کردیم به گسترش سبد محصولات خود بپردازیم، و با بکارگیری تکنولوژیهای نوین و دانش روز، تلاش کردیم تا استانداردهای بینالمللی را نیز در تولیدات خود لحاظ کنیم. این تحول، ضامنی برای کیفیت برتر و رضایت مشتری بود و به ما این امکان را داد تا به بازارهای جهانی راه یابیم.
اما “گلفام ارومیه” هرگز ریشههای محلی خود را فراموش نکرد. با حفظ ارتباط مستحکم با کشاورزان و ارتقاء استانداردهای بهداشتی و کیفی، تمامی محصولات خود را با دقت و عشق، همچون گذشته به دست مصرفکنندگان میرساند. امروزه شرکت گلفام ارومیه به عنوان یادگاری از تاریخ غنی صنعت غذایی ایران و میراثی برای نسلهای آینده، با افتخار به تولید محصولات با کیفیت و نمایندهی طعم اصیل ایرانی ادامه میدهد.