پوره سیب یک محصول غذایی حاصل از خردکردن، عبور از صافی و جداسازی پوست و هسته و تغلیظ سیب تازه و سالم می باشد که دارای طعم مشخص سیب بوده و عاری از هرگونه عطر و طعم مصنوعی مواد افزودنی است.پوره سیب در صنایع غذایی مختلف مانند لبنیات (جهت بهبود عطر و طعم و بافت محصولاتی همچون بستنی،ماست طعم دار،دسرهاو…)،نوشیدنی(جهت تولید اسموتی ها،آبمیوه و نکتار،موکتل ها و…)،لواشک سازی،کیک پزی و قنادی(جهت تولید انواع کیک و شیرینی های طعم دار)کاربرد دارد.پوره سیب منبع غنی از از فیبر های پروبیوتیک بوده که سلامت سیستم گوارش را تضمین میکند. همچنین به دلیل وجود منبع قابل اعتمادی از ویتامین ها،مواد معدنی و آنتی اکسیدان به عنوان یک ماده غذایی سالم و مفید در سراسر دنیا مورد استفاده قرار میگیرد.
بررسی ها
هنوز هیچ بررسی وجود ندارد.