کنسانتره انار یک محصول غذایی می باشد که از طریق فرایند پوست و آب گیری،پاستوریزاسیون،شفاف سازی و تغلیظ آب میوه بدست می آید و هدف از تولید آن ،ذخیره و نگهداری طولانی مدت و در عین حال حفظ مواد مغذی و ویژگی های شیمیایی می باشد. این محصول به عنوان یک ماده اولیه در تولید آب میوه ها،نوشیدنی ها،سس ها،مربا ها،رب انار و غیره استفاده می شود. کنسانتره انار حاوی آنتی اکسیدان های قوی مانند پلی فنل ها و ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. همچنین مصرف کنسانتره انار می تواند از طریق کاهش کلسترول بد(LDL) و افزایش کلسترول خوب(HDL) به کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی کمک کند. ضد التهابی بودن،سلامت پوست، کنترل فشارخون و تقویت استخوان ها از دیگر خواص متعدد کنسانتره انار می باشد.
بررسی ها
هنوز هیچ بررسی وجود ندارد.