کنسانتره آلو یک محصول غذایی می باشد که از طریق فرایند آب گیری،پاستوریزاسیون،شفاف سازی و تغلیظ آب میوه بدست می آید و هدف از تولید آن،ذخیره و نگهداری طولانی مدت و در عین حال حفظ مواد مغذی و ویژگی های شیمیایی می باشد. این محصول به عنوان یک ماده اولیه در تولید آ میوه ها،نوشیدنی ها،سس ها،مربا ها و غیره استفاده میشود.کنسانتره آلو قرمز حاوی مواد مغذی شامل فیبر،آنتی اکسیدان های قوی مانند پلی فنل ها و فلاونوئید ها، ویتامین Cومواد معدنی بوده حاوی خواص متعددی از جمله حفاظت از سلامت قلب و عروق و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلب و عروقی افزایش سلامت پوست،کاهش التهابات بدن،بهبود عملکرد کلیه ها، کاهش خطر ابتلا به سرطان،تقویت استخوان ها و… می باشد.

بررسی ها

هنوز هیچ بررسی وجود ندارد.

Be the first to review “کنسانتره آلو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *