کنسانتره آلو یک محصول غذایی می باشد که از طریق فرایند آب گیری،پاستوریزاسیون،شفاف سازی و تغلیظ آب میوه بدست می آید و هدف از تولید آن،ذخیره و نگهداری طولانی مدت و در عین حال حفظ مواد مغذی و ویژگی های شیمیایی می باشد. این محصول به عنوان یک ماده اولیه در تولید آ میوه ها،نوشیدنی ها،سس ها،مربا ها و غیره استفاده میشود.کنسانتره آلو قرمز حاوی مواد مغذی شامل فیبر،آنتی اکسیدان های قوی مانند پلی فنل ها و فلاونوئید ها، ویتامین Cومواد معدنی بوده حاوی خواص متعددی از جمله حفاظت از سلامت قلب و عروق و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلب و عروقی افزایش سلامت پوست،کاهش التهابات بدن،بهبود عملکرد کلیه ها، کاهش خطر ابتلا به سرطان،تقویت استخوان ها و… می باشد.
بررسی ها
هنوز هیچ بررسی وجود ندارد.