کنسانتره خرما یک محصول غذایی میباشد که از طریق فرایند آب گیری،پاستوریزاسیون،شفاف سازی و تغلیظ آب میوه بدست می آید و هدف اصلی از تولید آن،ذخیره و نگهداری طولانی مدت و در عین حال حفظ مواد مغذی و ویژگیی های شیمیایی می باشد. این محصول کاربرد های متنوعی دارد و در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد. استفاده از کنسانتره خرما به عنوان شیرین کننده در محصولات غذایی مختلف،به کارگیری در تولید مکمل های غذایی و داروهای گیاهی به دلیل خواص تغذیه ای و دارویی در صنعت دارویی،استفاده در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها و استفاده برای نوشیدنی های انرژی زا از جمله کاربرد های اصلی کنسانتره خرما میباشد.کنسانتره خرما سرشار از مواد مغذی شامل فیبر،قند های طبیعی،ویتامین های گروه B و C،مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها بوده و خواص متعددی از جمله منبع انرژی سریع و طبیعی برای بدن،تقویت سیستم گوارش،ضد التهاب،آنتی اکسیدا،تقویت سیستم عصبی و قلب و استخوان و… می باشد.
بررسی ها
هنوز هیچ بررسی وجود ندارد.